Kunstspeuren in de Zak
open atelierroute in de gemeente Borsele

Het goede doel


Willie Wonka Villa in Middelburg


  De Willie Wonka Villa is een project van de Stichting Chocolate Lovers. Deze stichting, opgericht in 2013, ondersteunt mensen en gezinnen die te maken hebben met ernstige ziekte of overlijden van kinderen, vrienden of familie.
  De stichting realiseert mooie momenten voor gezinnen met langdurig zieke kinderen, vervullen laatste wensen van kinderen en jongeren en verhogen de levensvreugde van oudere, dementerende familieleden.

  Het hart van de activiteiten wordt gevormd door de eigen Chocoladewinkel en Sjakie's Galerie, gevestigd aan de Vlasmarkt in Middelburg. De gehele opbrengst van de winkel en de galerie komt ten goede aan onze doelstelling.
  De Willie Wonka Villa wordt de derde vestiging van Chocolate Lovers. De Villa is een groepsaccommodatie waar 8 gezinnen met langdurig en ernstig zieke kinderen terecht kunnen voor een onbezorgde en geheel verzorgde vakantie vol leuke activiteiten, lekker eten en een heerlijk verblijf in één van de appartementen.
  In elk appartement zijn faciliteiten aanwezig voor specifieke zorg.

  Het is de bedoeling dat de Willie Wonka Villa over vijf jaar realiteit is. Inmiddels zijn er een groot aantal partners en is men goed op weg in de financiering van de Villa. Toch is alle steun, in welke vorm dan ook, hard nodig.
  Ondersteun de totstandkoming van de Willie Wonka Villa!

  Voor informatie:
  www.williwonkavilla.nl