Kunstspeuren in de Zak
open atelierroute in de gemeente Borsele

Theetuin en Soeperf Pleisterplaats Boerhaave

Evenals in voorgaande jaren kunt u de overzichtstentoonstelling van de kunstroute Kunstspeuren in de Zak vinden in de schuur van Pleisterplaats Boerhaave, Kerkstraat 38 in Hoedekenskerke.
Van iedere deelnemend kunstenaar is daar tenminste 1 werk tentoongesteld: u zou het kunnen zien als een "voorproefje" van wat u in het atelier van de kunstenaars krijgt "voorgeschoteld".

Over "voorproefjes" e.d. gesproken…. Op Pleisterplaats Boerhaave is er deze kunstroutedagen een theetuin en soep-erf. Koffie en thee met zelfgebakken taart, verschillende verse, huisgemaakte soepen, Zeeuws brood met gebakken mosselen, Zeeuwse kaas of andere, gezonde en lekkere dingen, kortom, een compacte, maar aantrekkelijke koffietijd-, en lunchkaart.

Onder de meer dan 100 jaar oude bomen, op het erf van een minstens even oude doktersvilla-met-koetshuis is het goed "pleisteren": goed toeven, even rusten tijdens de tocht. Bij minder goed weer gebeurt dat in de ruimte van de overzichtstentoonstelling.

Bent u van plan met een grotere groep te komen, dan is een telefoontje vooraf prettig, maar zeker geen voorwaarde.

Hanny van Wijngaarden
tel. 06-22071005


In april zal Ilse van Loo-Remijn te gast zijn in het koetshuis van Boerhaave.

Ilse van Loo Beeldend kunstenaar

Kunst is als "de vloed op het strand" of "de slagroom op de pap". Het voegt iets toe aan je bestaan.

Ilse is bekend van haar schilderijen in acryl op doek waarin ze structuren op een bijzondere manier toevoegt.
In de zomer tijdens de vakanties maakt ze aquarellen van de bijzondere plekken die ze tegenkomt.
Regelmatig is werk van haar te zien in diverse tentoonstellingen waaronder Goes "En - Passant", een jaarlijks terugkerende tentoonstelling in de Grote Kerk te Goes.Locatie:

Kerkstraat 38
4433 AT Hoedekenskerke


Bekijk hier de Kaart locatie 1